Laptop Menteşe Tamiri

18-04-2024 17:56
Laptop Menteşe Tamiri
Laptop menteşe tamiri için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Bilgisayarınızın menteşelerini tamir edebiliriz veya kasa değişimi yapabiliriz. Cihazın tamir edilebilirliği veya kasa değişimi gerekiyorsa kasa bulup bulamayacağımıza dair bilgi için WhatsApp üzerinden birkaç fotoğraf atarak başlayabilirsiniz. 05074034746 Laptop menteşe tamir

İzmir dışından bize cihaz gönderebilirsiniz

İzmir dışından laptop menteşe tamiri için servisimize cihaz gönderebilirsiniz. Öncesinde menteşenizi tamir edilip edilemeyeceğini mutlaka WhatsApp üzerinden teyit ediniz ve fiyat alınız. Menteşe tamiri yapılacak bilgisayarı kargoya verirken bolca patpat baloncuk ile sarınız. Patpat baloncuklara koli bantı yapıştırmamaya dikkat ediniz. Baloncukla sardığınız paketi ayrıca koliye koyup koliyi koli bantı ile sıkıca paketleyiniz. Ad Soyad Cep telefonu ve geri dönüş adresi gibi bilgileri okunaklı bir şekilde yazıp, yazdığınız kağıdı paketin içine koyunuz. Paketin dışındaki bilgiler taşıma esnasında aşınıp okunamayabilir. 

Menteşe tamiri veya menteşe değişimi için fiyat aldıktan sonra kargonuzu Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli gönderebilirsiniz. Lütfen ön görüşme yapmadan kargolamayınız. Bazı cihazlar onarılamayabilir. Zamanınızı almış olmak istemeyiz.

  MNG KARGO ANLAŞMA NUMARASI : 865979399

Laptop ekranınızın kasaya bağlayan menteşeler kırıldığında aşağıdaki gibi bir görünü ortaya çıkabilir. Menteşe tamir yaptırmadığınız sürece ekranı açıp kapatarak cihazda kalıcı kozmetik bozukluklara sebep olabilirsiniz. Cihaz kasasında derin çiziklere sebep olabilirsiniz. 

Laptop menteşe tamiri yapıyoruz. Menteşesi kırılan veya kırılmaz üzere olan bilgisayarlarda ekran resimdeki gibi tam hizalı oturmayacaktır. 

Laptop Ekranı neden-nasıl kopar?

Birçok sebebi olabilir. Ama bizim tespit ettiğimiz sebep uzun süre sıcak kullanılan ve sürekli ısınmaya devam eden cihazlarda menteşe problemlerinin daha sık görüldüğüdür. Menteşe tamiri firmamızda garantili olarak yapılmaktadır.

Bilgisayar ısınması ile menteşe nasıl kopabilir? 

Bilgisayarınız sürekli ısındıkça ve zamanında termal temizlik yapılmadıkça aşırı ısıdan menteşelerin hareketini kolaylaştıran yağlar kuruyarak menteşelerin sertleşmesine sebep olur. Sertleşen menteşeler ekranın veya kasanın menteşe bağlantıalrına daha fazla yük binmesine sebep olur ve en zayıf vidadan başlayarak bütün vidalar tek tek yuvalarından kırılarak ayrılırlar. Tabi bu durumu sizler son vida kırılmadan farketmediğiniz için büyük kırılma sizde bir korku yaratacaktır. 
Henüz menteşelerinizi sağlam ise termal temizlikiçin bizden destek alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.